MEISTÄ

Muotoilija ja suunnittelija Elin Skogberg perusti ompeluateljee e/s designin tammikuussa 2012. Yrityksen toiminnassa keskitytään laadukkaisiin ja monikäyttöisiin naisten vaatteisiin.

Nykyisessä kulutusyhteiskunnassa vaatteilla on erittäin lyhyt elämänkaari.

e/s design pyrkii suunnittelemaan vaatteita, joita voidaan muokata eri kehotyyppien, persoonallisuuksien ja tilaisuuksien mukaan, ja siten käyttää uudestaan ja uudestaan monen vuoden ajan. Vastustamme niin kutsuttua ”nopeaa muotia”, jossa vaatteet hylätään muutamien kuukausien jälkeen. Haluamme sen sijaan luoda jotain pidempikestoista, millä on hyviä vaikutuksia omaan lompakkoon ja pitkällä aikavälillä myös ympäristöön.

 

Taiteellista, modernia ja elävää. Vaatteiden siluetti on klassinen, mutta niissä näkyy myös modernia otetta. Laadukkaat materiaalit, oikeat ompelutekniset ratkaisut ja järkevät mallit ovat kuitenkin muotia ja trendejä tärkeämpiä. Arvostamme perinteistä käsityötä, jolloin tuotteet tehdään sydämellä. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että myös käsityötä saa ja pitääkin kehittää yhteiskuntaamme sopivaksi.

ELIN

SANDHOLM

–  suomenruotsalainen, jonka juuret ovat Raaseporissa. Hänellä on palava kiinnostus vaatteiden ompelua ja suunnittelua kohtaan.

Pienestä pitäen vaatteet, ompeleminen ja käsin tekeminen ovat kiinnostaneet minua. Vuosi vuodelta unelma omasta vaatealan yrityksestä on kasvanut ja vaatesuunnittelun opinnot tuntuivat sen takia oikealta valinnalta. Keväällä 2011 valmistuin muotoilijaksi (AMK) neljän opiskeluvuoden jälkeen Turun Yrkeshögskolan Noviasta.

Muutaman opettavaisen vuoden jälkeen designassistenttina Helsingissä perustin yritykseni e/s designin. Toiminta alkoi harrastuksena, ja alussa se muistutti lähinnä perinteistä ompeluateljeeta – tein korjausompelua ja hää- ja juhlapukuja mittatilaustyönä. Viimeisen vuoden aikana olen keskittynyt enemmän unelmaani suunnitella ja tuottaa omia naisten vaatteita. Maaliskuussa 2016 otin suuren askeleen tätä unelmaa kohti lanseeraamalla oman verkkokauppani – www.esdesign.fi

Koska olen erittäin kiinnostunut vaatteiden kaavojen suunnittelusta sekä kestävistä elämäntavoista olen myös yrityksessäni keskittynyt monikäyttöisiin vaatteisiin, joissa laatu, monipuolisuus ja eettinen tuotanto ovat muotia ja trendejä tärkeämpiä. Prosessi kiehtoo minua alusta loppuun – kankaasta valmiin ja käyttökelpoisen vaatteen ompeleminen, joten suunnittelen ja ompelen kaikki vaatteet itse Karjaalla sijaitsevassa ateljeessani. Minulla on myös ollut harjoittelijoita, joille olen opettanut vaatteiden valmistusta.

 

Ompeluateljee e/s design pyrkii valmistamaan vaatteita, jotka eivät ainoastaan kerro jotain sinusta ihmisenä, vaan myös elävät ja muuttuvat kanssasi, sekä toimivat käytännössä estetiikkaa unohtamatta.

E/S DESING STUDIO

Valssaamontie 30 A 11, 10410 Raasepori /SUOMI

”Adjust the clothes to fit your body, not your body to fit the clothes”

Meidän mielestämme vaatteet ovat muokattavissa vartalon mukaan – ei toisin päin. Vieraillessasi ateljeessamme Karjaalla (Raaseporissa) voimme tehdä kaikkiin vaatteisiimme mittamuutoksia asuihimme ilman lisäkustannuksia. Tällöin sinulla on valittavissasi myös laajempi värivalikoima kankaistamme.

 

Suunnittelemme ja valmistamme vaatteemme kokonaisuudessaan omassa ateljeessamme Raaseporissa, Länsi-Uudellamaalla. Täällä myös pakkaamme verkkokauppamme tilaukset. Välttääksemme ylituotannon valmistamme vaatteemme vasta tilauksen saatuamme, siksi tuotantoaikamme on kahdesta kolmeen viikkoa. Mikäli tilaisuutesi, johon olet ajatellut osallistuvasi asussamme, on jo lähiviikkojen aikana, olethan ystävällisesti yhteydessä meihin. Meillä saattaa olla mahdollista nopeuttaa tilauksenne toimitusta.

 

Ei huolta, mikäli et pääse vieraillulle studiollemme! Lanseeraamme marraskuussa 2019 uuden palvelun, joka mahdollistaa vaatteidemme tilauksen omien mittojesi mukaan kotonasi. Lue lisää kotisovituksesta >>

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Studio address
Valsverksvägen 30 A 11
10410 Raseborg/FINLAND
Delivery Address
Ryttaregatan 30 
10300 Karis/FINLAND

© 2015 by Elin Skogberg Latest update: 28.05.2020

14 PÄIVÄN ILMAINEN PALAUTUS