elinsandholm_2019_38_porträtt_B.jpg

Perustaja, TJ

elin@esdesign.fi

ELIN SKOGBERG

Sara wilson.jpg

Right-hand woman

sara@esdesign.fi

Lanuage skills: Swedish, Finnish, English, German

SARA WILSON

PS. Feel free to contact us in any language you prefer - we are always prepared to turn to our third colleague Google Translate if necessary :) 

Muotoilija ja suunnittelija Elin Skogberg perusti ompeluateljee e/s designin tammikuussa 2012. Yrityksen toiminnassa keskitytään laadukkaisiin ja monikäyttöisiin naisten vaatteisiin.

Nykyisessä kulutusyhteiskunnassa vaatteilla on erittäin lyhyt elämänkaari.

e/s design pyrkii suunnittelemaan vaatteita, joita voidaan muokata eri kehotyyppien, persoonallisuuksien ja tilaisuuksien mukaan, ja siten käyttää uudestaan ja uudestaan monen vuoden ajan. Vastustamme niin kutsuttua ”nopeaa muotia”, jossa vaatteet hylätään muutamien kuukausien jälkeen. Haluamme sen sijaan luoda jotain pidempikestoista, millä on hyviä vaikutuksia omaan lompakkoon ja pitkällä aikavälillä myös ympäristöön.

 

Taiteellista, modernia ja elävää. Vaatteiden siluetti on klassinen, mutta niissä näkyy myös modernia otetta. Laadukkaat materiaalit, oikeat ompelutekniset ratkaisut ja järkevät mallit ovat kuitenkin muotia ja trendejä tärkeämpiä. Arvostamme perinteistä käsityötä, jolloin tuotteet tehdään sydämellä. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että myös käsityötä saa ja pitääkin kehittää yhteiskuntaamme sopivaksi.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Studio address
Valsverksvägen 30 A 11
10410 Raseborg/FINLAND
Delivery Address
Ryttaregatan 30 
10300 Karis/FINLAND

© 2015 by Elin Skogberg Latest update: 28.05.2020

14 PÄIVÄN ILMAINEN PALAUTUS