Haluatko olla varma, että löydät oikean koon ja hyvän istuvuuden? Kokeile tuotteitamme rauhassa kotona!

Mittatilaustyönä tehtyjen vaatteiden ostaminen ei ole koskaan ollut näin mukavaa. Me haluamme että kaikilla asiakkaillamme olisi mahdollisuus löytää täydellinen istuvuus, riippumatta siitä, missä asut. Meidän Home Fitting-palvelu mahdollistaa sen, että pystyt kokeilemaan tuotteitamme kotona ennen ostopäätöksen tekemistä.

KAKSI TUOTETTA - VÄRIKARTTA - PALAUTUS - 14 €

NÄIN SE TOIMII

  • Valitse yksi tai kaksi tuotetta josta olet kiinnostunut. (Vain osa tuotteista ovat saatavilla Home Fitting-palvelun kautta, koska palvelua kehitetään vielä.)

  • Sillä aikaa kun odotat tuotteiden saapumista, voit vaikka kutsua muutaman ystävän kokoon, jotka ehkä myös olisivat kiinnostuneita tutustumaan näihin monikäyttöisiin naisten vaatteisiin!

  • Kun tuotteet ovat saapuneet, kokeile vaatteita rauhassa. Voit käyttää liitettyä lomaketta avuksesi.

  • Jos haluat tilata jonkin vaatteen, täytä lomake tai ota yhteyttä meihin sähköpostitse info@esdesign.fi, jotta voimme löytää sopivan koon ja värin sinulle.

  • Pistä kokeilemasi tuotteet sekä värikartta että lomakkeet takaisin kuoreen. Liimaa mukana tulleen osoitelapun kuoreen ja vie lähimpään postitoimistoon (palautus maksettu).

Home Fitting-palvelun kautta kokeilua varten lähetetyt tuotteet ovat saatavilla vain muutamana värinä, siksi paketti sisältää myös värikartan jonka avulla voit löytää sinulle mieluisan värin. Huomaa että palvelun kautta lähettämät tuotteet ovat ainoastaan näytekappaleita, jotka on palautettava seitsemän päivän sisällä. Jos haluat tilata yhden tai useamman tuotteen, me teetämme vaatekappaleen sinun toivomuksien sekä meidän normaalien toimitusehtojen mukaisesti (ilmainen toimitus). 

KAKSI TUOTETTA - VÄRIKARTTA - PALAUTUS - 14 €

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Studio address
Valsverksvägen 30 A 11
10410 Raseborg/FINLAND
Delivery Address
Ryttaregatan 30 
10300 Karis/FINLAND

© 2015 by Elin Skogberg Latest update: 28.05.2020

14 PÄIVÄN ILMAINEN PALAUTUS