The "infinity" Nicolie dress

April 18, 2016

 

Nicole klänningen är den första multifunktionella klänningen i e/s design sortiment.

 

Modellen, som på marknaden går under namnet "infinity dress" finns i otaliga versioner, olika material och med varierande skärningar och är därmed inte vårt eget påhitt.  Vi ville däremot utveckla en version som inte kompromissar med varken material, utseende, bekvämlighet eller framställning och resultatet blev Nicolie dress i lång och kort version i tre olika storlekar och sex olika färgalternativ - en klänning som kan anpassas till olika tillställningar och kroppstyper och är behaglig att bära om och om igen.

 

Några fördelar med vår Nicole dress  är materialet, det elastiskt midjeband och kvinnliga färgskalan. Dessutom är alla produkter tillverkade i vår egen studio i Karis/FINLAND. 

 

Materialet är en blandning av viskos och spandex (alternativt elastan). Vi