e/s design
TIPS&Tricks   

January 14, 2018

Vi har nu uppdaterat längderna på våra Nicolie klänningar vilket innebär att klänningen kan fås i exakt den längd du önskar. Längden mäts från midja till fåll och är beräknade på en medellängd 168 cm. 

Nicolie SHORT    52-60 cm (helklockad kjoldel)

Nicolie MIDI       62-90 cm (halvcirkel)

Nicolie MAXI       92-118 cm

Notera även att 14 dagars returrätt gäller även plagg med justerad längd. 

May 27, 2017

En "cover-up tube top" följer med vid beställningen av vissa av våra plagg, för att öka användningsmöjligheterna och slippa problemet med underkläder. Toppen har dubbla lager tyg upptill och är sydd i samma material och färg som själva plagget och smälter därmed bra in med plagget.

Nu är det även möjligt att själv välja storlek på denna topp! Har du ett litet bystmått kan du alltså välja en topp i mindre storlek (vår måttabell hittas här>>). I övrigt rekommenderar vi samma storlek på toppen som på klänningen/jumpsuiten.

Toppen kan även beställas separat som en extra produkt, ifall Du exempelvis önskar en avvikande färg. 

 Cover-up toppen är sydd i samma...

May 1, 2017

Knytalternativen för dessa klänningar och jumpsuits är många och stilen kan förändras beroende på tillställning och humör. Det bäst sättet att hitta den stil som passar just Dig är att experimentera framför spegeln. Vi skickar med instruktionskort som kan inspirera och ge idéer och jobbar på att göra en instruktionsvideo där mer invecklade knyttekniker presenteras.

April 18, 2016

Nicole klänningen är den första multifunktionella klänningen i e/s design sortiment.

Modellen, som på marknaden går under namnet "infinity dress" finns i otaliga versioner, olika material och med varierande skärningar och är därmed inte vårt eget påhitt.  Vi ville däremot utveckla en version som inte kompromissar med varken material, utseende, bekvämlighet eller framställning och resultatet blev Nicolie dress i lång och kort version i tre olika storlekar och sex olika färgalternativ - en klänning som kan anpassas till olika tillställningar och kroppstyper och är behaglig att bära om och om igen.

Några fördelar med vår Nicole dress  är materialet, det elas...

January 12, 2016

Welcome to our new blog!

Here we will share tips about our products, how you can wear them, style them and wash and care them. We categorize the posts accordin to dress style, so simply choose the dress you are interested in and take part of our tips and tricks!

Questions? Do not hesitatet to contact us >>

SV

Välkommen till vår nya blogg!

Här kommer vi att dela med oss tips kring våra produkter, hur de kan bäras och stylas samt tvättas och återanvändas.  Inläggen kategoriseras enligt klänningsmodell så genom att bland kategorierna välja den klänning som intresserar Dig kan du ta del av aktuella tips. 

Frågor? Tveka inte att kontakt oss >>

Please reload

This is where we share tips and tricks about how to wear, style and wash and care our designs.

 

 

Any questions? Do not hesitate to contact us >>

Categories
Tags
Please reload

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Studio address
Valsverksvägen 30 A 11
10410 Raseborg/FINLAND
Delivery Address
Ryttaregatan 30 
10300 Karis/FINLAND

© 2015 by Elin Skogberg Latest update: 28.05.2020

14 PÄIVÄN ILMAINEN PALAUTUS